Cooking experience with Tami

מרק בצל

החומרים הדרושים:

2 קילו בצל

100 גרם חמאה

רבע כוס שמן (60 מ”ל)

חצי כוס יין לבן (120 מ”ל)

4 כפות קמח

מלח

1 כפית פלפל אנגלי

4 עלי דפנה

אופן הכנה:

  • קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות.
  • ממיסים את החמאה בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומאדים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השמן וממשיכים לאדות עד שהבצל הופך שקוף.
  • מוסיפים את היין לבן ומערבבים עד שמתאדה.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים.
  • מכסים במים ומתבלים עם מלח, פלפל אנגלי ועלי דפנה.
  • מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  • כשרותח, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשעה.

הצעת הגשה: מגישים עם קרוטונים ביתיים וגבינת פרמזן

בתיאבון !