רוגעלך במילוי שוקולד
החומרים הדרושים:
2 כוסות קמח
15 גרם שמרים “שמרית”
2 חלמונים
8 כפות חלב
2 כפות סוכר
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים.
- יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את החלב, החלמונים, הסוכר ומעט מלח. לבסוף מוסיפים את המרגרינה חתוכה לקוביות קטנות ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
- מהבצק יוצרים גוש בצק, מחלקים ל-3 חלקים שווים. מכל חלק יוצרים כדור.
- על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה עגול ודק וחותכים כל עלה ל-8 משולשים שווים.
אופן הכנת המילוי:
- ממיסים בסיר 25 גרם מרגרינה.
- מוסיפים 1/2 כוס סוכר ו-3 כפות קקאו. מערבבים היטב.
- מניחים במרכז כל משולש חצי כפית מילוי. מגלגלים כל משולש מהצד הרחב אל הצד הצר.
- מסדרים את הרוגלעך על תבנית אפיה מצופה בנייר אפיה .
- אופים בחום בינוני כ-30 דקות.
- הרוגעלך מוכנים כאשר צבעם זהוב.
בתיאבון !