Cooking experience with Tami

רוגעלך במילוי שוקולד

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח

15 גרם שמרים “שמרית”

2 חלמונים

8 כפות חלב

2 כפות סוכר

100 גרם מרגרינה

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים.
  • יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את החלב, החלמונים, הסוכר ומעט מלח. לבסוף מוסיפים את המרגרינה חתוכה לקוביות קטנות ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
  • מהבצק יוצרים גוש בצק, מחלקים ל-3 חלקים שווים. מכל חלק יוצרים כדור.
  • על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה עגול ודק וחותכים כל עלה ל-8 משולשים שווים.

אופן הכנת המילוי:

  • ממיסים בסיר 25 גרם מרגרינה.
  • מוסיפים 1/2 כוס סוכר ו-3 כפות קקאו. מערבבים היטב.
  • מניחים במרכז כל משולש חצי כפית מילוי. מגלגלים כל משולש מהצד הרחב אל הצד הצר.
  • מסדרים את הרוגלעך על תבנית אפיה מצופה בנייר אפיה .
  • אופים בחום בינוני כ-30 דקות.
  • הרוגעלך מוכנים כאשר צבעם זהוב.

בתיאבון !