Cooking experience with Tami

קאפקייק ווניל במילוי פירות יער

החומרים הדרושים:

1 כוס קמח רגיל

¾ כוס אבקת סוכר

½ 1 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

40 גרם חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר

½ כוס חלב

1 ביצה בינונית

1/4 כפית תמצית וניל

החומרים הדרושים למילוי:

250 גרם חמאה לא מלוחה

½ 1 כוסות אבקת סוכר

1/3 כוס שמנת מתוקה

1 כפית קונפיטורת פירות יער

החומרים הדרושים לציפוי:

פירות יער טריים

אופן ההכנה:

  • מוסיפים בקערה את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והחמאה ומערבבים עם מיקסר במהירות איטית עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים בהדרגה מחצית מכמות החלב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • בקערה נפרדת מקציפים את הביצה עם תמצית הווניל ויתרת החלב במשך מספר שניות. מוסיפים את הבלילה לתערובת הקמח וממשיכים לערבב ביחד עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • ממלאים תבניות קאפקייקס עד ל-3/4 מגובה התבנית ואופים במשך 25 דקות עד שקיסם שנועצים יוצא נקי.
  • מוציאים מהתנור ומקררים את הקאפקייקס.

אופן הכנת המילוי:

  • בערת מיקסר שמים את החמאה, השמנת ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מוסיפים קונפיטורת פירות יער ומקפלים בעדינות לתוך הבלילה.
  • בעזרת מזרק או שק זילוף מחדירים את המילוי לתוך כל קאפקייק (לאחר שהוצאנו את הפנים שלו בעדינות בעזרת סכין).
  • את יתרת המילוי מצפים מעל הקאפקייקס ומוסיפים פירות יער טריים.

בתיאבון !