Cooking experience with Tami

עוגיות פריכות עם ריבה וקליפות תפוזים

החומרים הדרושים:

100 גרם חמאה רכה

¼ כוס סוכר

1 ביצה

2 כוסות קמח

½ שקית אבקת אפיה

החומרים הדרושים למילוי:

150 גרם קליפות הדרים מסוכרות

4 כפות ריבת תפוזים או מסוג אחר ע”פ הטעם האישי

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה גדולה את החמאה, הסוכר, הביצה, הקמח ואבקת האפייה ומעבדים תוך כדי לישה לבצק אחיד.
  • מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי של 2-3 מ”מ.
  • מורחים כל עלה בריבה ומעל מפזרים 1/3 מכמות קליפות ההדרים המסוכרות.
  • מגלגלים לגליל ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.
  • מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך כלפי מעלה
  • אופים בחום בינוני כ-10-15 דקות.

 בתיאבון !