Cooking experience with Tami

ירקות בציפוי פריך

החומרים הדרושים:

1 חבילה בצק עלים

4 פלפלים בצבעים שונים

2 קישואים גדולים

1 בצל גדול

200 גרם גבינת פטה מגוררת

שמן זית לטיגון

פלפל גרוס,מלח גס

אורגנו

שום כתוש

ביצה למריחה

אופן ההכנה:

  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות ומכניסים למחבת עם שמן זית חם לכ-5 דקות או עד שהבצל נהייה שקוף.
  • חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ומוסיפים למחבת.
  • חותכים את הקישואים לרצועות ומוסיפים למחבת. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות עד שהירקות מושחמים.
  • מעבירים לקערה את תכולת המחבת . מתבלים לפי הטעם האישי. מקררים.
  • על משטח מקומח מניחים את בצק העלים (במידת הצורך מרדדים מעט).
  • מניחים את המלית בצורה שווה על כל חלקי הבצק.
  • מעל הירקות מפזרים את הגבינה המלוחה.
  • סוגרים את עלה הבצק לגלילה ומניחים על נייר אפיה כשהחלק הפתוח כלפי מטה.
  • בקערה קטנה טורפים עם מזלג את הביצה ובעזרת מברשת מורחים את הבצק.
  • מכניסים לתנור לאפיה לכ-30 דקות בחום בינוני 180-200 מעלות (או עד שהבצק שחום מלמעלה ומלמטה).

מגישים חם !

 

בתיאבון !