Cooking experience with Tami

בייגלה מלוחים

החומרים הדרושים:
1 ק”ג קמח רגיל
2 שקיות אבקת אפיה
2 חבילות מרגרינה
1 כף מלח
1 כף סוכר
1 כפית כמון (לא חייבים)
¼ כוס שמן
2 כפות חומץ
מים פושרים לפי הצורך
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים היבשים בקערה ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים.
לשים הכול לבצק אחיד (מוסיפים מים פושרים וממשיכים ללוש עד שהבצק רך ונעים למגע ואינו נדבק לידיים).
בעזרת הידיים חותכים חתיכות קטנות של בצק ומגלגלים אותן לרצועה ארוכה.
סוגרים את הרצועה לעיגול ומהדקים היטב.
כשמסיימים להכין את כל העיגולים מורחים כל עיגול בביצה טרופה בעזרת מברשת.
מסדרים את העוגיות בתבנית אפיה וזורים למעלה שומשום.
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-20 דקות.

בתיאבון!