Cooking experience with Tami

עוגיות מזל – סין

החומרים הדרושים:

1/2 1 כוסות קמח

4 כפות קורנפלור

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

75 גרם מרגרינה

 

 

אופן ההכנה:

·        בקערה מניחים את הקמח, העמילן והסוכר. מערבבים ויוצרים גומה במרכז הקערה.

·        שופכים את הביצה והמרגרינה אל תוך הגומה, מועכים במזלג את המרגרינה עד שהיא נבלעת בביצה ובכל פעם מוסיפים קצת קמח.

·        לשים בידיים את התערובת עד לקבלת בצק אחיד.

·        מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

·        מפזרים מעט קמח על משטח עבודה. מניחים את הבצק על המשטח ומרדדים אותו לעלה דק בעזרת מערוך. יוצרים בעזרת כוס עיגולים.

·        שמים רצועת נייר שהוכנה מראש (עם האיחול) במרכז כל עיגול. מקפלים כל עיגול לשניים ומהדקים.

·        מקרבים את קצות הבסיס זה לזה עד שנוצרת דוגמת קונכייה.

·        מניחים את נייר האפייה בתבנית. מסדרים את העוגיות על נייר האפייה.

·        אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.

·        מצננים את העוגיות.

 

בתיאבון !