Cooking experience with Tami

מרק מינסטרונה – איטליה

החומרים הדרושים:

1/2 כוס שעועית לבנה יבשה

1/3 כוס שמן זית

1 בצל קצוץ

2 שיני שום פרוסות דק

4 כפות עשבי תיבול מעורבים קצוצים דק  (בזיליקום, מרווה, פטרוזיליה, טימין)

4 עגבניות קלופות קצוצות דק

1/2 כוס יין אדום יבש

6 כוסות מרק צח או מים

2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

2 גבעולי סלרי פרוסים

1 כרישה פרוסה

מלח, פלפל שחור

1 כוס מקרוני קצרים ורחבים או שבלולים מבושלים

אופן ההכנה:

  • משרים את השעועית במים למשך הלילה ומסננים.
  • בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל והשום. מוסיפים את עשבי התיבול וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.
  • מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את השעועית המרק הצח ושאר הירקות החתוכים וממשיכים לבשל עד שהירקות והשעועית רכים.
  • לבסוף מוסיפים תבלינים ואת הפסטה המבושלת לעוד מספר דקות.
  • מגישים חם!

בתיאבון !