Cooking experience with Tami

לחם גבינה – ברזיל

החומרים הדרושים ל-30 לחמניות ביס:

1/2 2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

1 חבילה גבינה 5%

1 ביצה

200 גרם מרגרינה או חמאה

1 כוס גבינה בולגרית מפוררת

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

 

החומרים הדרושים לציפוי:

50 גרם גבינה צהובה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד.
  • מכניסים את הבצק למקרר למספר שעות.
  • מחלקים את הבצק לחלקים קטנים, מגלגלים וטובלים בגבינה מגוררת.
  • מניחים על נייר אפיה.
  • אופים כ-20-25 דקות.

 

מגישים חם!