Cooking experience with Tami

בראוניז – ארצות הברית

החומרים הדרושים:

¼ 1 כוסות קמח לבן

¼ כוס אבקת סוכר “קונדיטור” של גלעם

½ כוס חמאה

400 גרם חלב מרוכז “קונדיטור-קומידה” של גלעם

1 ביצה

¾ כוס קקאו

½ כפית אבקת אפיה “קונדיטור” של גלעם

¼ כוס שברי אגוזים

1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים 1 כוס קמח ואת אבקת הסוכר.
  • חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומערבבים לתוכן את תערובת הקמח והסוכר עד לקבלת בצק.
  • את הבצק שנוצר מרדדים ומשטחים בתבנית מרובעת של תנור. אופים כ-15 דקות.
  • מערבבים עם מיקסר את החלב המרוכז, הביצה, הקקאו, ¼ כוס קמח, אבקת האפיה ותמצית הוניל. בסוף מוסיפים את האגוזים.
  • משטחים את התערובת על תחתית הבצק ואופים 20 דקות (עד שאמצע העוגה יבש).
  • לאחר שמקררים חותכים לקוביות.
  • ניתן לאחסן בקופסא במקום יבש.

בתיאבון!!