בראוניז – ארצות הברית
החומרים הדרושים:
¼ 1 כוסות קמח לבן
¼ כוס אבקת סוכר “קונדיטור” של גלעם
½ כוס חמאה
400 גרם חלב מרוכז “קונדיטור-קומידה” של גלעם
1 ביצה
¾ כוס קקאו
½ כפית אבקת אפיה “קונדיטור” של גלעם
¼ כוס שברי אגוזים
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים 1 כוס קמח ואת אבקת הסוכר.
- חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומערבבים לתוכן את תערובת הקמח והסוכר עד לקבלת בצק.
- את הבצק שנוצר מרדדים ומשטחים בתבנית מרובעת של תנור. אופים כ-15 דקות.
- מערבבים עם מיקסר את החלב המרוכז, הביצה, הקקאו, ¼ כוס קמח, אבקת האפיה ותמצית הוניל. בסוף מוסיפים את האגוזים.
- משטחים את התערובת על תחתית הבצק ואופים 20 דקות (עד שאמצע העוגה יבש).
- לאחר שמקררים חותכים לקוביות.
- ניתן לאחסן בקופסא במקום יבש.
בתיאבון!!