Cooking experience with Tami

מקלות גבינה מסולסלים לשבועות

החומרים הדרושים:

בצק עלים מופשר

מעט קמח לרידוד הבצק

150 גרם גבינה מגוררת (פרמזן או מוצרלה)

קצח

שומשום

שמן זית

ביצה

אופן ההכנה:

  • על משטח מקומח מרדדים עלה דק מבצק העלים.
  • מברישים את הבצק המרודד בשמן זית.
  • מפזרים על הבצק קצח, שומשום וגבינה.
  • חותכים לרצועות ארוכות.
  • לקוחים כל רצועה ומסובבים כל קצה לכיוון נגדי כך שנוצר מעין בורג.
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומברישים בביצה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כעשר דקות.
  • מגישים חם !

בתיאבון !