Cooking experience with Tami

מקלות גבינה מלוחים לשבועות

החומרים הדרושים:

250 גרם מרגרינה או חמאה רכה

¾ כוס מים חמים

1 כפית מלח

150 גרם גבינה צהובה מגוררת או כל סוג גבינה קשה לטעמכם

3 כוסות קמח רגיל

1 ביצה למריחה (לא לבצק)

אופן ההכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד.
  • על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5-3 מ”מ
  • מורחים את הבצק בביצה טרופה.
  • בעזרת סכין חותכים את הבצק לרצועות ברוחב ½ 1 ס”מ ובאורך 5-7 ס”מ.
  • אוחזים בשני הקצוות של כל פס חתוך ומסובבים לכיוונים נגדיים לקבלת סליל.
  • מניחים את הסליל בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • אופים בחום גבוה 7-10 דקות או עד שרואים שהמקלות הזהיבו.

בתיאבון !