Cooking experience with Tami

בלינצ’ס במילוי גבינה מתוקה לשבועות

החומרים הדרושים לעלי הבלינצ’ס (6-8 יחידות):

1 ½ כוסות חלב

¾ כוס קמח

2 ביצים

2 כפות שמן

½ כפית מלח

1 כפית סוכר

מעט שמן לשימון המחבת


החומרים הדרושים למלית:

2 חבילות גבינה לבנה (500 גרם)

3 כפות אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל

100 גרם צימוקים

גרדת לימון מ-¼ לימון

אופן ההכנה:

·        בקערה גדולה שמים את כל החומרים לבלילה ומערבלים 
      בעזרת מטרפה ידנית או מערבל חשמלי.
·        מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות.
·        בעזרת מצקת מוזגים את הבלילה למחבת ומטלטלים את
המחבת עד שהתערובת ממלאת את כל תכולת המחבת
(עלה
 הבלינצ’ס צריך להיות דק. עודפי בלילה ניתן לשפוך בחזרה
לקערה).

·        מטגנים כל עלה 2-3 דקות מכל צד.
·        מוציאים לצלחת שטוחה וממשיכים באותה פעולה עד לסיום הבלילה.

אופן הכנת מילוי הבלינצ’ס:
·         מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
·         מורחים כל עלה בלינצ’ס בשכבה מתערובת הגבינה.
·         מגלגלים או מקפלים לריבוע.
·         מניחים בתבנית ומחממים כ-2-3 דקות בתנור לפני ההגשה.
·         אפשר להגיש עם כפית שמנת חמוצה או לבזוק מעט אבקת סוכר .


בתיאבון!