Cooking experience with Tami

בורקס גבינה וזיתים לשבועות

החומרים הדרושים:

1 חבילה בצק עלים

החומרים הדרושים למלית:

1 חבילה גבינה טוב טעם

200 גרם גבינת פטה מגוררת

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

100 גרם זיתים ירוקים קצוצים דק

1 ביצה

אופן ההכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המלית.
  • מפשירים את בצק העלים.
  • פותחים ופורשים את הבצק על משטח מקומח.
  • בעזרת חותכן חותכים את הבצק לריבועים  בגודל 5 ס”מ על 5 ס”מ
  • במרכז כל ריבוע  בעזרת 2 כפיות מניחים מעט מהמלית.
  • סוגרים את הריבוע מקצה לקצה ויוצרים משולש.
  • מהדקים היטב את הפינות ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
  • מברישים  את הבורקסים בביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה).
  • אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-20-25 דקות עד שמשחים.
  • מגישים חם !

בתיאבון !