Cooking experience with Tami

סופגניות מהירות הכנה לחנוכה

החומרים הדרושים:

1 מיכל שמנת חמוצה או לבן

2 ביצים

קורט מלח

3 כפות סוכר

½ 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

1 כף ברנדי

למילוי: ריבות שונות

לקישוט: אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים.
  • בסיר גדול מחממים שמן (לא להרתיח את השמן).
  • כשהשמן חם יוצקים מהבלילה בעזרת כף את הסופגניות ומטגנים מכל צד כ-2-3 דקות.
  • מוצאים את הסופגניות המוכנות למסננת ומניחים אותן על נייר סופג.


לפני ההגשה מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר.

 

בתיאבון!!