Cooking experience with Tami

מוס לימון לחג סוכות

החומרים הדרושים:

1 קופסת פריגת לימון קפוא

6 ביצים

½ כוס סוכר

2 שמנת מתוקה

גרידת לימון מקליפה של לימון אחד

נשיקות (עוגיות קציפת מרנג)

אופן ההכנה:

  • מפרידים את הביצים.
  • מערבבים את החלמונים עם פריגת לימון.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  • מקציפים את השמנת המתוקה.
  • מערבבים את החלמונים עם השמנת המוקצפת.
  • מוסיפים את קצף הביצים לתערובת השמנת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
  • מוסיפים את גרידת הלימון.
  • מחלקים לצלחות אישיות או שופכים לתבנית. אפשר לקשט באגוזים מסוכרים מפוררים.
  • מקפיאים.
  • מוציאים מההקפאה כשעה לפני ההגשה.

אפשרות הגשה: בתחתית הגביע מניחים עוגיות קציפת מרנג מפוררות עליהן שופכים את המוס לפני ההקפאה

בתיאבון!!