סלט לארוחת החג בראש השנה
החומרים הדרושים ל-4 מנות:
2 תפוחי עץ
1 רימון
זר עלי נענע
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- שוטפים את התפוחים (אפשר ורצוי להשאיר את הקליפה).
- חותכים את התפוחים לחצי וכל חצי לעוד חצי כך שנוצרים רבעי תפוח.
- בעזרת סכין ובליווי מבוגר מוציאים מכל רבע תפוח את הליבה (גרעיני התפוח) בזהירות.
- פורסים את הרבעים לפרוסות וכל פרוסה חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה.
- את הרימון חוצים לשנים ומפרידים את כל הגרעינים מהקליפה. מוסיפים לתפוחים.
- שוטפים היטב את עלי הנענע וקוצצים דק. מוסיפים לקערה.
- מערבבים לחוד את הדבש ומיץ הלימון.
- מערבבים את הרוטב עם הפירות ומערבבים.
- מגישים בקעריות אישיות.
חג שמח ובתיאבון!!