Cooking experience with Tami

קרפ מקמח מלא במילוי ריקוטה ופירות

החומרים הדרושים (ל-12 יחידות):

150 גרם קמח מלא

50 גרם חמאה מומסת

3 ביצים טריות

2 כפות סוכר

מעט מלח

250 מ”ל חלב


החומרים הדרושים
 למלית:

1 גביע ריקוטה

2 כפות דבש

1/4 כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל משובחת

3 כוסות פירות קיץ לפי הטעם חתוכים לקוביות

אבקת סוכר לקישוט


אופן ההכנה:

· בקערה גדולה מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הקרפ עד
לקבלת תערובת חלקה ואחידה
.

· במחבת חמה ממיסים חמאה.

· מוזגים עם מצקת קרפ אחר קרפ, מטלטלים קלות את המחבת
לקבלת קרפ דק.

· את הקרפים המוכנים מעבירים לצלחת.

· בקערה מערבבים את הריקוטה, דבש, קינמון ווניל.

· מורחים על כל קרפ את המילוי, מוסיפים את פירות העונה ומגלגלים
לגליל או לריבוע.

· מפזרים אבקת סוכר מעל הקרפים המוכנים.


בתאבון!