מרק מינסטרונה
| החומרים הדרושים:
1/2 כוס שעועית לבנה יבשה 1/3 כוס שמן זית 1 בצל קצוץ 2 שיני שום פרוסות דק 4 כפות עשבי תיבול מעורבים קצוצים דק (בזיליקום, מרווה, פטרוזיליה, טימין) 4 עגבניות קלופות קצוצות דק 1/2 כוס יין אדום יבש 6 כוסות מרק צח או מים 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 2 גבעולי סלרי פרוסים 1 כרישה פרוסה מלח, פלפל שחור 1 כוס מקרוני קצרים ורחבים או שבלולים מבושלים
אופן ההכנה: · משרים את השעועית במים למשך הלילה ומסננים. · בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל והשום. מוסיפים את עשבי התיבול וממשיכים לטגן עוד מספר דקות. · מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. · מוסיפים את השעועית המרק הצח ושאר הירקות החתוכים וממשיכים לבשל עד שהירקות והשעועית רכים. · לבסוף מוסיפים תבלינים ואת הפסטה המבושלת לעוד מספר דקות. · מגישים חם!
בתיאבון ! |